Laçin Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://lacincpl.meb.k12.tr
Adres : ÇAMLICA KÖYÜ YEŞİLYURT MEVKİİ YEŞİLYURT KÜME EVLERİ NO: 2 LAÇİN / ÇORUM
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2011 YILI: ÖSYM ORTALAMALARINDA ÇORUM İLİ GENEL LİSELER ARASI 2. OLMUŞTUR. 2012 YILI: ÖSYM ORTALAMALARINDA ÇORUM İLİ GENEL LİSELER ARASI 1. OLMUŞTUR. 2013 YILI: MEZUN OLAN 15 ÖĞRENCİMİZDEN 13 Ü ÖSYM´NİN DEĞİŞİK BÖLÜMLERİNE YERLEŞMİŞTİR. 2014 2015 YILI MEZUN OLAN 9 ÖĞRENCİMİZDEN 1 ÖSYM 4 YILLIK FAKÜLTEYE YERLEŞMİŞTİR. 2016 YILI MEZUN OLAN 20 ÖĞRENCİMİZDEN 14 ÖĞRENCİ ÖSYM NİN DEĞİŞİK BÖLÜMLERİNE YERLEŞMİŞTİR.

Kütüphane Kitap Sayısı :1958
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : DERS BAŞLAMA SAATİ: 08.30 DERS BİTİŞ SAATİ: 15.50
Yabancı Dil : İNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma : KALORİFER
Servis : OKULUMUZA LAÇİN KÖYLERİNDEN TAŞIMALI SERVİSLE ÖĞRENCİLER GELMEKTEDİR.
Ulaşım : İLÇEMİZE VE OKULUMUZA İL MERKEZİNDEN VE İLÇELERDEN HER TÜRLÜ ULAŞIM KOLAYCA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : ÇORUM İLİNE UZAKLIK 28 KM OLUP ÖĞRETMENLER SERVİSLE VE KENDİ ARAÇLARIYLA ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE BULUNAN OKULUMUZUN İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 28 KM DİR.
Kontenjan Bilgileri : 36
Taban-Tavan Puan Bilgileri : TABAN PUAN:134,05462 TAVAN PUAN:197,88282
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021 YKS BAŞARIMIZ 50 TIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2021 YKS BAŞARIMIZ %40 TIR.
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZDA HALI SAHA MEVCUT OLUP FUTBOL, VOLEYBOL TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler : ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları : LAKEM AB PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR.